Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2189) wolfnet


wolfnet
tag

Sziasztok. Nem pörgettem át az egész topikot, és biztos hogy feljebb én már kértem ezt, azért írom még is újra mert eltelt egy kis idő, lebonyolítottam néhány üzletet és jelezném a konklúziókat ezekkel kapcsolatban.

Az (új) értékelési rendszert kifogásolnám egy picit. Véleményem szerint ez így nem tökéletes. Az alap üzleti modellt nem követi és vissza lehet vele élni. Nem vagyok köteles ugyanis eladni semmit, és már is begyűjthetem az értékeléseket. A rendszert ki kell egészíteni egy termék küldési rendszerrel, amely úgy működik, hogy a termék feladója a hirdetés adminisztrációs menüpontban mondjuk rákattint arra hogy a termék Küldve, ekkor az áru automatikusan Archív lesz. Tehát a júzer privátban lebeszéli a dolgot, majd Megrendeli!! az árut. A termék értékesítőnek a küldés menünél meg kellene adni a felhasználó nevét, amit egy okos javascript a begépeléskor kiegészítene real júzerek nevével. Küldés után a vásárlónak lenne egy menüpontja (Szummary) amelyikben látja az aktuális rendeléseit, és hogy azok a rendelések hogy állnak. Itt szerepelhetne a feladás időpontja, hogy kifizette már az összeget előre (mert hiába tilos kifizetik a júzerek 95%-a), és az értékelés.

A júzer pedig akkor tudjon értékelni, miután a termék Kiküldve státuszt kapott és a hirdetés archív. És ezután viszont automatikusan tudjon értékelni amikor neki megérkezik a cucc, mondjuk 15-20 napos késleltetéssel legkésőbb.

Abszolút hibák a mostani rendszerrel:
- megkérek valakit, értékel, úgy hogy el sem vitte a terméket (pl)
- archív hirdetés már nem értékelhető (márpedig én ahogy elküldtem a terméket archiválok, hiszen minek lenne aktív/jég státuszban tovább ha már nem érvényes)
- a megrendelő nem tájékozódik egy oldalon az aktuális vásárlásairól, csak a privátjait bújja. ha több terméket is vár, akkor nagy katyvasz van.

Thanks.
:R

Privátban érdeklődj! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.