- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
proximus #602 üzenetére
adj ki egy dmesg parancsot, hátha írni fogja mi a gond(ha a lemez akadozik, már akkor is dőlni szoktak a warning-ok, meg az ''Atapi reset complete'' )
A dmesg-et shell ablakból kell kiadni? Mit csinál? Kiiírja a kernel üzeneteket amíg le nem lövöm?
Maga az író sw is visszad egy ablakban nagy csomó üzenetet, ''Atapi reset complete'' nem rémlik, este megnézem.
Nem akartam ISO fájlt csinálni, hanem röptében írni DVD-RWt. (hoppá, ugye nem lehet gond a minuszos DVD-formátum? Mert nekem az van.)
Maga az éles írás rögtön az elején leakad, szerintem semmi nem megy ki a lemezre. (onnan gondolom, hogy utána a diszk törlés azonnal visszajön sikerrel)
Érdekes módon a dvd-rw lemez inicializálás ment, legalábbis semmit nem reklamált. Pedig ekkor is írnia kellett a lemezre, látszik is a diszken hogy van rajta valami!
Azért _annyira_ nem új dolog a DVD-írás, és egy sor sw-fejlesztő cég úrrá tudott lenni a problémán.... az íróm vagy 10 formátumot ismer. DVD-RAM támogatásról ne is álmodjak?
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- Jövő áprilisban jön a The Super Mario Galaxy mozifilm
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest