Hirdetés

Aktív témák

• vati

senior tag

uj oldalarol mutatkozott be es szivat az UHU:
    Az este gyorsan karcolni akartam 2 DVD-RWt. Nosza, linux, X-cdroast., 0.98 verzio.
    Tulesunk a detektalason, latszolag mind a ket iromat szepen felismeri nevrol.
    A RW-lemez formazason gyanusan hamar tulesunk, orommel fedezem fol, hogy ropteben irni is tud. (pont azert kell RW-re irni mert keves a hely)
    Vegre kiirnam. ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt'' :(((

ujraindit, Kiszall-beszall. ugyanaz.

Nosza, a masik DVD-iro progi, k3b a neve ha jol emlekszem. (osszesen 2 DVD-iro sw telepul fol, van masik 3 de azok -ugy lattam- csak CDt tudnak irni) Biztatóbb verziószám is, >1.0
    Ez kellemesebb, már majdnem Nero Burning Rom-szintű GUI, persze csak ha kicsit messziről és hunyorítva nézzük.:(
    De: a Mehet gomb után ismét: ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt'' :(((

Ezekkel en nem tudok mit kezdeni. Nalam egy oprendszer ott kezdodik, hogy az alacsony szintu hardverkozeli dolgokat felismeri, lekezeli, beallitja maganak, es nem nekem kell szivnom vele, es nem kell unix gurunak lenni egy DVD megirashoz, hanem ezt alapbol tudja.
    3 kulonbozo wines rendszer kozul 3 azonnal, automatikusan, es hibatlanul be tudta konfiguralni maganak az LG 4081B iromat, ugy hogy setup utan rogton irhattam is.

Tud valaki kesz scriptet kuldeni, amitol megjavul?

Aktív témák