Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vati
senior tag
uj oldalarol mutatkozott be es szivat az UHU:
Az este gyorsan karcolni akartam 2 DVD-RWt. Nosza, linux, X-cdroast., 0.98 verzio.
Tulesunk a detektalason, latszolag mind a ket iromat szepen felismeri nevrol.
A RW-lemez formazason gyanusan hamar tulesunk, orommel fedezem fol, hogy ropteben irni is tud. (pont azert kell RW-re irni mert keves a hely)
Vegre kiirnam. ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt''
ujraindit, Kiszall-beszall. ugyanaz.
Nosza, a masik DVD-iro progi, k3b a neve ha jol emlekszem. (osszesen 2 DVD-iro sw telepul fol, van masik 3 de azok -ugy lattam- csak CDt tudnak irni) Biztatóbb verziószám is, >1.0
Ez kellemesebb, már majdnem Nero Burning Rom-szintű GUI, persze csak ha kicsit messziről és hunyorítva nézzük.
De: a Mehet gomb után ismét: ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt''
Ezekkel en nem tudok mit kezdeni. Nalam egy oprendszer ott kezdodik, hogy az alacsony szintu hardverkozeli dolgokat felismeri, lekezeli, beallitja maganak, es nem nekem kell szivnom vele, es nem kell unix gurunak lenni egy DVD megirashoz, hanem ezt alapbol tudja.
3 kulonbozo wines rendszer kozul 3 azonnal, automatikusan, es hibatlanul be tudta konfiguralni maganak az LG 4081B iromat, ugy hogy setup utan rogton irhattam is.
Tud valaki kesz scriptet kuldeni, amitol megjavul?
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest