Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vati
senior tag
uj oldalarol mutatkozott be es szivat az UHU:
Az este gyorsan karcolni akartam 2 DVD-RWt. Nosza, linux, X-cdroast., 0.98 verzio.
Tulesunk a detektalason, latszolag mind a ket iromat szepen felismeri nevrol.
A RW-lemez formazason gyanusan hamar tulesunk, orommel fedezem fol, hogy ropteben irni is tud. (pont azert kell RW-re irni mert keves a hely)
Vegre kiirnam. ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt''
ujraindit, Kiszall-beszall. ugyanaz.
Nosza, a masik DVD-iro progi, k3b a neve ha jol emlekszem. (osszesen 2 DVD-iro sw telepul fol, van masik 3 de azok -ugy lattam- csak CDt tudnak irni) Biztatóbb verziószám is, >1.0
Ez kellemesebb, már majdnem Nero Burning Rom-szintű GUI, persze csak ha kicsit messziről és hunyorítva nézzük.
De: a Mehet gomb után ismét: ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt''
Ezekkel en nem tudok mit kezdeni. Nalam egy oprendszer ott kezdodik, hogy az alacsony szintu hardverkozeli dolgokat felismeri, lekezeli, beallitja maganak, es nem nekem kell szivnom vele, es nem kell unix gurunak lenni egy DVD megirashoz, hanem ezt alapbol tudja.
3 kulonbozo wines rendszer kozul 3 azonnal, automatikusan, es hibatlanul be tudta konfiguralni maganak az LG 4081B iromat, ugy hogy setup utan rogton irhattam is.
Tud valaki kesz scriptet kuldeni, amitol megjavul?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Alienware 17r4 olvass
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest