Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
vati
senior tag
uj oldalarol mutatkozott be es szivat az UHU:
Az este gyorsan karcolni akartam 2 DVD-RWt. Nosza, linux, X-cdroast., 0.98 verzio.
Tulesunk a detektalason, latszolag mind a ket iromat szepen felismeri nevrol.
A RW-lemez formazason gyanusan hamar tulesunk, orommel fedezem fol, hogy ropteben irni is tud. (pont azert kell RW-re irni mert keves a hely)
Vegre kiirnam. ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt''
ujraindit, Kiszall-beszall. ugyanaz.
Nosza, a masik DVD-iro progi, k3b a neve ha jol emlekszem. (osszesen 2 DVD-iro sw telepul fol, van masik 3 de azok -ugy lattam- csak CDt tudnak irni) Biztatóbb verziószám is, >1.0
Ez kellemesebb, már majdnem Nero Burning Rom-szintű GUI, persze csak ha kicsit messziről és hunyorítva nézzük.
De: a Mehet gomb után ismét: ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt''
Ezekkel en nem tudok mit kezdeni. Nalam egy oprendszer ott kezdodik, hogy az alacsony szintu hardverkozeli dolgokat felismeri, lekezeli, beallitja maganak, es nem nekem kell szivnom vele, es nem kell unix gurunak lenni egy DVD megirashoz, hanem ezt alapbol tudja.
3 kulonbozo wines rendszer kozul 3 azonnal, automatikusan, es hibatlanul be tudta konfiguralni maganak az LG 4081B iromat, ugy hogy setup utan rogton irhattam is.
Tud valaki kesz scriptet kuldeni, amitol megjavul?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest