Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
hi!
több varriációt olvastam itt egy ATI kártya beizzítására UHU alatt, de nekem valamiért nem jön össze..
a csomag szépen fel megy.. bekonfigurálom.. már amennyire az erőmből futja.. az egeret és a billt vissza állítom, máshoz nem nyulok és nem indul el..
kérdés, lehet ez azért mert abban amit ki kell tölteni crt re van optimalizálva? én meg TFTre pakoltam fel. valami error üzenettel mindig elszált.. vagy a gépet is újra kell indítani? tuttomal elég csak az Xet.
vagy cak valamit bénén csináltam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest