Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Az ATI driver simán felment csak olvasnom kellet volna, hogy miket kérdez.. meg helyessen válaszolni és a végén a mouse driver elé berakni egy Imet

Viszont másik kérdés: addig is..
Winfast tv2000xp expertet valaki használt már linux alol? hogy tette fel a drivereket is miket csinált?
amargo -
amargo
addikt
hi!
több varriációt olvastam itt egy ATI kártya beizzítására UHU alatt, de nekem valamiért nem jön össze..
a csomag szépen fel megy.. bekonfigurálom.. már amennyire az erőmből futja.. az egeret és a billt vissza állítom, máshoz nem nyulok és nem indul el..
kérdés, lehet ez azért mert abban amit ki kell tölteni crt re van optimalizálva? én meg TFTre pakoltam fel. valami error üzenettel mindig elszált.. vagy a gépet is újra kell indítani? tuttomal elég csak az Xet.
vagy cak valamit bénén csináltam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest