- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Az ATI driver simán felment csak olvasnom kellet volna, hogy miket kérdez.. meg helyessen válaszolni és a végén a mouse driver elé berakni egy Imet
Viszont másik kérdés: addig is..
Winfast tv2000xp expertet valaki használt már linux alol? hogy tette fel a drivereket is miket csinált?
amargo -
amargo
addikt
hi!
több varriációt olvastam itt egy ATI kártya beizzítására UHU alatt, de nekem valamiért nem jön össze..
a csomag szépen fel megy.. bekonfigurálom.. már amennyire az erőmből futja.. az egeret és a billt vissza állítom, máshoz nem nyulok és nem indul el..
kérdés, lehet ez azért mert abban amit ki kell tölteni crt re van optimalizálva? én meg TFTre pakoltam fel. valami error üzenettel mindig elszált.. vagy a gépet is újra kell indítani? tuttomal elég csak az Xet.
vagy cak valamit bénén csináltam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest