Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Aktív témák
-
Rufusz
tag
A billentyűzetkiosztással vannak paráim. Telepítéskot véletlenül angolon hagytam, aztán most szívok miatta folyamatosan.
A System-->Preferences-->Keyboard-->Layout-ban variálok leginkább, de érdekes dolgokat művel. ''Hungary 102/qwertz/dot/Eliminate dead keys''- ez a jó nekem, be is állítom, de újraindításkor megint sz@r.
Rootként is és userként is próbáltam. Miközben állítgatom, a menü kerete folyamatosan ''ugrál'', úgy tűnik mintha valami programbiba lenne.
Be lehet állítani a billt terminalból, vagy máshonnan is?
Ja, mellesleg az operával is gondja van az 5.10-nek, indításkor hiányol egy csomagot, amit nem lehet telepíteni, illetve lehetne,de fizetős
Az 5.04-ben nem volt ilyen gond
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest