Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pinnacle

nagyúr

válasz hcl #35422 üzenetére

Köszönöm a segítségetek! Open GL-t bekapcsoltam, h264ify-t telepítettem, de utána nem tudta lejátszani, a Youtube videókat. Ha be van kapcsolva ezt mutatja. Kikapcsolva a jobb oldali 2 aktiválódik. Töröltem, Youtube megy, lehet a csökkentett felbontás a feltöltők hibája, mert minden más, akár 4K-ban is mehetne.
    H.264-et kellene aktiválni valahogy. Az elfelejtettem írni, hogy 750Ti VGA van. Gondolom azzal nincs driver gond, mert akkor a Youtube 1080p sem menne. Egyébként nagyon gyors a rendszer. Én még nem láttam ilyet, hogy azonnal betöltenek a weboldalak, Youtube is nagyon gyorsan tölt be. Azt mondták, Windowsról is hasonlónak kellene lenni, Samsung 850EVO 1TB SSD van, de szörnyen akad. Mondjuk szerintem az elején sem volt ilyen gyors, mint ez a Live Linux. pl. az Index betöltése (amíg az a 2 kis kék pont villog felül) Windowson 9mp, Linuxon szinte azonnal, 1-2mp. Ez lenne a legkevesebb, de az egész gép áll. Sajnos úgy néz ki, hogy csak újratelepítéssel derül ki, hogy SSD vagy Windows hiba van.

Új hozzászólás Aktív témák