Új hozzászólás Aktív témák

• brickm

őstag

megema
    ZCoyote

Azért pofa kell úgy eladni egy gépet, hogy a rátelepített OS-sel gyakorlatilag félig használhatatlan. Nem tudom ezt hogy nyomták le a nyugatabban élők torkán. Bár én sem itthon vettem a gépet, tény, hogy a win7 pro nagyon olcsó volt hozzá, nem is gondolkodtam, hogy vegyem-e hozzá, vagy sem.

Lathronos
    Az ubuntut adtam fel, most épp opensusét fogok rátenni, azt hiszem az ment hibátlanul mikor kipróbáltam. Csak a unity miatt akartam ubuntut egyedül. Tetszik ez a tálcába integrált ablakkeret dolog. A dash nem is kéne, azt úgyse használom, slingscold, albert és plank hármassal csináltam(volna).

Most felmegy a suse, xfce elhajítom a "tálcát" felmegy a fent említett 3 program azt tsá.

Fedórával szemeztem még amúgy.

bob.zxr
    Én nem találtam erre utalóan semmit. De lehet igazad van.

zso73

Tudtommal nincs semmi módosítás benne, BIOS alapbeállításon megy, semmit nem mókoltam bele. Egyszer frissítettem a legújabbra és ennyi. A linuxban sem piszkáltam el semmit, ahogy felmegy gyárilag már hozza a hülyeségeket. Ha nem is egyből, 1-2 nap elteltével mindegyiken jönnek használat közben a "az ubuntu hibát észlelt " ablakok. Rendszeresen a unity control omlik össze.

hcl

Próbáltam windows-os drivereket is belepakolni már, de az se nagyon ment. találtam ilyen hivatalos dell recovery szoftvert is amit feltettem, elvileg ő is drivereket forgatna bele....de... nem volt jobb a helyzet semmivel.
    Azért be sz rok hogy egy majd 400ezres gépen nem megy egy ubuntu, ami kb a 40ezres f s LG telefonomon is menne amúgy szerintem :D:D szinte vicces, csak azért mégse.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés