- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
megema
ZCoyote
Azért pofa kell úgy eladni egy gépet, hogy a rátelepített OS-sel gyakorlatilag félig használhatatlan. Nem tudom ezt hogy nyomták le a nyugatabban élők torkán. Bár én sem itthon vettem a gépet, tény, hogy a win7 pro nagyon olcsó volt hozzá, nem is gondolkodtam, hogy vegyem-e hozzá, vagy sem.Lathronos
Az ubuntut adtam fel, most épp opensusét fogok rátenni, azt hiszem az ment hibátlanul mikor kipróbáltam. Csak a unity miatt akartam ubuntut egyedül. Tetszik ez a tálcába integrált ablakkeret dolog. A dash nem is kéne, azt úgyse használom, slingscold, albert és plank hármassal csináltam(volna).Most felmegy a suse, xfce elhajítom a "tálcát" felmegy a fent említett 3 program azt tsá.
Fedórával szemeztem még amúgy.
bob.zxr
Én nem találtam erre utalóan semmit. De lehet igazad van.zso73
Tudtommal nincs semmi módosítás benne, BIOS alapbeállításon megy, semmit nem mókoltam bele. Egyszer frissítettem a legújabbra és ennyi. A linuxban sem piszkáltam el semmit, ahogy felmegy gyárilag már hozza a hülyeségeket. Ha nem is egyből, 1-2 nap elteltével mindegyiken jönnek használat közben a "az ubuntu hibát észlelt " ablakok. Rendszeresen a unity control omlik össze.
hcl
Próbáltam windows-os drivereket is belepakolni már, de az se nagyon ment. találtam ilyen hivatalos dell recovery szoftvert is amit feltettem, elvileg ő is drivereket forgatna bele....de... nem volt jobb a helyzet semmivel.
Azért be sz rok hogy egy majd 400ezres gépen nem megy egy ubuntu, ami kb a 40ezres f s LG telefonomon is menne amúgy szerintemszinte vicces, csak azért mégse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest