- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Kendek #13928 üzenetére
Itt a hozzászólásaimból kerestem ki. Nem 1 lemezes, hanem 3, de 200MB/s-okat írnak, és nekem kb. 12:34 percről kezdődött, és tartja az ütemet. Még mindig szeretném tudni, hogy hogy kerülhetném el az áthelyezést, ha nem szakíthatom meg, de automatikusan indul? Vagy mi baja lesz, ha megszakítom? Helyreállítható vagy nem? Mert ha igen, akkor biztos gyorsabb lett volna helyreállítani, mint 6 órát várni a felének a másolására, plusz kevesebbet írt volna, melegedett volna, meg minden ami a lemeznek rossz. Amúgy meg lehet nézni Ubuntun is, hogy milyen lemezem van? Most könnyebb helyzetben vagyok, mert van Windows-om is, és NTFS partícióról van szó, amit alapból nem is tudott elkezdeni, mert az 1. folyamatnál megbukott, miszerint fájlrendszer hibáinak keresése, javítása. Viszont írni olvasni tudta mindkét rendszer. Aztán windows alól chkdsk /f-et futtattam, aztán elindítottam a gpartedet az Ubuntun, és így már egyből megcsinálta 10mp-en belül az első 3 részt, aztán elkezdte a másolást..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Építő/felújító topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest