Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Thocy a ZAGY #13219 üzenetére

Negyed óra annak, aki csinált már ilyet, de az nem én vagyok...de ha elmagyarázzák (lsd felvezetésem...) vagy ha le van írva valahol részletesen és kapok egy linket, azt megköszönöm.

Be tudom kapcsolni a gépet, kényszerítve ki tudom kapcsolni, mert normálisan nem reagál és van még indulásnál kiírva F2 meg F12 amivel be lehet lépni a BIOS-ba, de hogy ott mi mire jó, az már csak segítséggel...

Csak néhány órája van nálam a gép, próbáltam körülnézni a bugyrokban, mi hol van, mire jó....
    Annyi közben kiderült, hogy a fogaskerekes legördülő menüből indították el a szoftverfrissítést, ott most az olvasható, hogy "A szoftverek naprakészek". Többszöri újra elindítás után a feldobott hibaüzenet ablakában végre észrevettem, hogy meg lehet nézni a részleteket, de mivel nem vagyok járatos a szoftvereiben sem, csak lefotózni tudtam, a szokásos képernyőmentéssel nem próbálkoztam.
    A számomra legérthetőbb a részletes szövegből a következő mondat : " Egy Ubuntu csomag fájlja ütközik egy nem eredeti Ubuntu csomaggal". A többi részletes infot csak az érti, aki otthon van a linuxban, gondolom.

Újratelepíteném én, ha valaki segítene, konkrétan hogyan kell....
    Ha jól értem nem kell semmi külső lemez vagy egyéb, mert olyanom nincs külön hozzá, csak a gép.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés