- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Óriási segítségre lenne szükségem.
Adott egy gép 2 db vincsivel az egyik full windows xp ( 2 particíóval ) a másikon is 2 db particíó amiből az egyikre feltettem kiprobálás céljából az Opensuse 10.3-at anno beállítottam ( egy pc-s újság alapján telepítettem és követtem a jó tanácsait) a grub-a hogy ne a linux índuljon,hanem az Xp legyen az alapértelmezett oprendszer ez most is így van. A problémám az hogy most kellene az a vincsi amin a linux van ,de ha simán lehúzom az alaplapról akkor a gép índitásakkor hisztizik bootoláskor ,hogy error 21 és valami gondja van a grub-al is. (Gondolom híányzik neki a rendszerbetöltéshez)
Mi a megoldás ilyenkor,hogy ne keresse és elínduljun az Xp mintha misem történt volna?
Ha Xp alatt leformázom a teljes 2. -ik vincsit ( Linuxot + ntfs particíó ) azzal megoldódna a helyzet ?
Légyszíves segítsetek!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest