- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Rég volt bármiféle problémám Ubival, de sajna most van.
A helyzet a következő.
Azt tapasztalom, hogy közel egy hete lassú a rendszer, illetve annak tűnik, de nem minden. Képek és filmek megnyitása lett pokolian lassú, film esetén közel 10 másodperc kell neki, hogy észhez térjen. Utána viszont jó, tehát valami cache problémára gyanakszom.
Azt láttam, hogy van egy thumbnails mappa a képeknek, ezt kézileg többször is kitakarítottam, de látszólag nem segít semmit. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma, semmi újat nem telepítettem, csak az automatikus dolgokat.
Torrent futott mostanság, kicsit el is fogyott miatta a szabad hely, gondoltam, hogy az is lehet a baja. Megnéztem a hely kihasználtságát és az rendben, közel sincs tele a winyó.
Két partíció van, egy az XP-nek és egy a Linuxnak, előbbi félig üres, utóbbi körülbelül 1/3-a szabad most.
Régebben rengeteg képet az XP-s partíción tároltam, de a Linux alól kezeltem (megnyitás, ha kellett akkor szerkesztés és mentés másként a linuxos partíció alá, ami ext3 egyébként). Most ott tartok, hogy másodpercekig vár és szenved, mire megnyitja, majd ugyanez ha becsukom (pillanatra kifagy az asztal).
Bármi ötlet?Szerk.:
Annyi még hogy nézegettem a futó alkalmazások listáját, de semmi olyat nem találtam, aminek nagyobb kapacitás kellene.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest