Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ez egy ilyen nap. Ma mindenkinek elmegy a kedve a linuxtól.

fekeandras és Wolfskin!
Szerintem ne adjátok fel még a reményt. Ez egy más jellegű rendszer amit eddig ismertetek. Megismerni és megtanulni nem egy nap.
Beleszülteni nem kell. Nagyon kevesen "születnek" bele. Pl én anna idején kb 3-4 hónapot szívtam vele mire megtanultam az alapokat. Aztán egy szép napon arra ébredtem, hogy ez is működik, meg az is, meg minden. Pedig nem születtem bele és
nem is vagyok programozó.
De szerintem még sokan mások vannak/voltak így ezzel.
Egyszóval időbe és energiába kerül megtanulni használni. De megéri a fáradságot. A tanulás mindig a hasznotokra van.
Úgyhogy türelem és tessék olvasni, kérdezni.
Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest