Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
autogiro
üzenetére
Hát amit kér
Hiányol ilyen "libc" header fileokat. Ez gondolom beszerezhető úgy, hogy beírodsudo apt-get install libc
aztán ha ilyen nincs is, elvileg felkínálja azokat a csomagokat, amiket tartalmazza, és akkor azt fel tudod rakni. Én úgy emlékszem így csináltam valahogy.
Megnéztem, nálam ez így nem megy, mivel semmilyen csomagot nem talál, bár úgy emlékszem, hogy valahogy így ment...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hiányol ilyen "libc" header fileokat. Ez gondolom beszerezhető úgy, hogy beírod