- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
elkezdtem cikkeket olvasgatni a linuxról, mert eddig nálam az op rendszer csak a win volt. Egész megtetszett ugyhogy úgy döntöttem ki is probálom és láttam, hogy ubuntunál van olyan lehetőség, hogy nem kell neki külön partició, a particiónáláshoz értek csak nincs kedvem ujra osztani a vinyót, mert az se biztos h tetszeni fog. Szóval letöltöttem, felraktam winből, reboot és nekem egy sima konzol jön be vagyis mint régen DOSba semmi grafikus felület és mondja h irjam be a 'help' commandot ha érdekelnek a parancsok de hát én semmit nem tudok elvileg még istallálni a kéne nem?
nem tudom mit kéne beirnom h elinduljon vagy felrakja magát. bocsánat a hülye, kezdő kérdésért de ötletem sincs h erre a problémára hogy googlézzak rá ugyhogy a ti segitségeteket kérem.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest