- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
válasz
Klemens
üzenetére
Miutan felraktad az ubuntut, abban van egy "Synaptic csomagkezelo" nevu menupont. Ott ha rakeresel a wine szora egybol kidobja es telepited akkor utana hasznalhatod. Legalabbis En igy csinaltam.
De ha melyebb infok kellenek, akkor szerintem varjal meg egy tapasztalt felhasznalot, mert nekem szombat ota van fent.
2mag: sajnos nincs 2 magos rendszer itthon, ezert nem tudom elmondani, de szvsz igen. Jatekrol sincs infom, de tudtommal nem 100%os a wine. Meg van egy masik win emulator is a Cedega, de az tudtommal fizetos elvileg. Hat igy ennyit tudtam segiteni.
Ha hulyeseget irtam, akkor sorry.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest