Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
-
Nálam frankón naplóz aMSN-ben, és többekkel ellentétben az offline elküldött üzeneteket is megkapom.
(#27696) body007: aptitude? Nekem nem hiányzik annyira, lehet használni az apt-get-et is. Tulajdonképp érthetetlen is, hogy ugyanazon célra minek kettő dolog alapból. Bár az aptitude némileg "okosabb", de gondolom sokkal többen használják az apt-get-et.
(#27695) hackeeeee: az ablak felső részének átlátszóságát vagy Emerald használatával érdemes, vagy az Ubutnu Tweakkel lehet állítani az ablakkezelésnél. A CompizConfigban az Átlátszóság, fényerő, telítettségnél lehet a panel átlátszóságát állítani (ha nincs ott, akkor telepítsed az extra plugincsomagokat). Ablak beállításoknál add hozzá:
class=Gnome-panel
majd a csúszkát húzd el mindenképp középtájra először minimum, nehogy láthatatlan legyen pár dolog. -
doktordrog
aktív tag
Ehhez már nem nagyon tudok hozzászólni.
Itt látok valami beállításokat
Itt meg olyanokat, akiknek szintén nem megy
De igazából így neten keresztül ennyit tudtam
-
rtom
senior tag
Én is megpróbáltam feltenni a smartcam-et, ugyanis kicsit utánaolvasgatva No ki a-ra fejlesztették, vagy mi, de sajna insmod-ra ilyen hibát kapok: "Unknown symbol in module", ami egy bug-nak tűnik, legalábbis nem vagyok egyedül a problémával, megoldás egyelőre nincs, megvárom, amíg becsomagolják.
-
rtom
senior tag
-
rtom
senior tag
Nem kell fordítani semmit, legalábbis az italiano leírás alapján (hú de régen használtam olaszt
). Az eljárás a következő:
1. kicsomagolásunzip smartcam_v_2008.06.13.zip
2. kernel modulok installálása és betöltése
cd ~/smartcam/release
sudo /sbin/insmod smartcam.ko
sudo /sbin/modprobe videodev3. telefon élesítése : jSmartCam.jar
4. program indításacd ~/smartcam/release
./smartcam -
Major Major
senior tag
nem sikerült neki? dejszen a screenshoton egy normálisnak tűnő desktop van...
amúgy ha vissza akarod állítani az alapbeállítást, akkor terminálban (mondjuk ctrl+alt+f1-es terminál)
sudo cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.old && sudo rm /etc/X11/xorg.conf
aztán egy ctrl+alt+backspaceaz alap driver is tud elvileg 3D-t. hibadiagnosztizáláshoz:
cat /var/log/Xorg.0.log |grep EE
cat /var/log/Xorg.0.log |grep DRIaz *.sh fileokat jobbklikk-tulajdonságok-jogosultságok részen futtathatóvá kell tenni, aztán terminálból
sh valami.sh -
Major Major
senior tag
Pontosan mit is csináltál az első hozzászólás szerint?
A 7500-as kártyát nem támogatja az Ati linux fronton, ezért csak a nyílt forrású drivert tudod használni hozzá, illetve azt az alap 3D-t, amit az nyújt.Ehhez a két programhoz nem tudok hozzászólni. Kicsit lehetnél konkrétabb. Mit és hogyan akarsz csinálni, hol akadsz el stb...
-
DiVaD
senior tag
Csinaltam egy kepet a jelensegrol.
Es mellesleg mikor lefagy akkor elkezdenek villogni a caps lock meg a scroll lock ledjei....(tok8, hogy bootnal vagy mar indult rendszerben vagyok) -
Klemens
őstag
Értem.
És akkor innen melyiket töltsem le?
Még akkor pár kérdés:
Mennyire támogatja a 2 magos rendszereket az Ubuntu?
Megérné egy Ubuntu-t is felraknom? Semmi extrára nem akarom használni (net, játék), csak én unom az XP-t, a Vista meg sokak szerint kaki meg annak nagy gépigényt csináltak, meg az már volt fent és annyira nem bejöbös.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nyaralás topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest