Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
-
Nálam frankón naplóz aMSN-ben, és többekkel ellentétben az offline elküldött üzeneteket is megkapom.
(#27696) body007: aptitude? Nekem nem hiányzik annyira, lehet használni az apt-get-et is. Tulajdonképp érthetetlen is, hogy ugyanazon célra minek kettő dolog alapból. Bár az aptitude némileg "okosabb", de gondolom sokkal többen használják az apt-get-et.
(#27695) hackeeeee: az ablak felső részének átlátszóságát vagy Emerald használatával érdemes, vagy az Ubutnu Tweakkel lehet állítani az ablakkezelésnél. A CompizConfigban az Átlátszóság, fényerő, telítettségnél lehet a panel átlátszóságát állítani (ha nincs ott, akkor telepítsed az extra plugincsomagokat). Ablak beállításoknál add hozzá:
class=Gnome-panel
majd a csúszkát húzd el mindenképp középtájra először minimum, nehogy láthatatlan legyen pár dolog. -
doktordrog
aktív tag
Ehhez már nem nagyon tudok hozzászólni.
Itt látok valami beállításokat
Itt meg olyanokat, akiknek szintén nem megy
De igazából így neten keresztül ennyit tudtam

-
rtom
senior tag
Én is megpróbáltam feltenni a smartcam-et, ugyanis kicsit utánaolvasgatva No ki a-ra fejlesztették, vagy mi, de sajna insmod-ra ilyen hibát kapok: "Unknown symbol in module", ami egy bug-nak tűnik, legalábbis nem vagyok egyedül a problémával, megoldás egyelőre nincs, megvárom, amíg becsomagolják.

-
rtom
senior tag
-
rtom
senior tag
Nem kell fordítani semmit, legalábbis az italiano leírás alapján (hú de régen használtam olaszt
). Az eljárás a következő:
1. kicsomagolásunzip smartcam_v_2008.06.13.zip
2. kernel modulok installálása és betöltése
cd ~/smartcam/release
sudo /sbin/insmod smartcam.ko
sudo /sbin/modprobe videodev3. telefon élesítése : jSmartCam.jar
4. program indításacd ~/smartcam/release
./smartcam -
Major Major
senior tag
nem sikerült neki? dejszen a screenshoton egy normálisnak tűnő desktop van...
amúgy ha vissza akarod állítani az alapbeállítást, akkor terminálban (mondjuk ctrl+alt+f1-es terminál)
sudo cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.old && sudo rm /etc/X11/xorg.conf
aztán egy ctrl+alt+backspaceaz alap driver is tud elvileg 3D-t. hibadiagnosztizáláshoz:
cat /var/log/Xorg.0.log |grep EE
cat /var/log/Xorg.0.log |grep DRIaz *.sh fileokat jobbklikk-tulajdonságok-jogosultságok részen futtathatóvá kell tenni, aztán terminálból
sh valami.sh -
Major Major
senior tag
Pontosan mit is csináltál az első hozzászólás szerint?
A 7500-as kártyát nem támogatja az Ati linux fronton, ezért csak a nyílt forrású drivert tudod használni hozzá, illetve azt az alap 3D-t, amit az nyújt.Ehhez a két programhoz nem tudok hozzászólni. Kicsit lehetnél konkrétabb. Mit és hogyan akarsz csinálni, hol akadsz el stb...
-
DiVaD
senior tag
Csinaltam egy kepet a jelensegrol.

Es mellesleg mikor lefagy akkor elkezdenek villogni a caps lock meg a scroll lock ledjei....(tok8, hogy bootnal vagy mar indult rendszerben vagyok) -
Klemens
őstag
Értem.
És akkor innen melyiket töltsem le?
Még akkor pár kérdés:
Mennyire támogatja a 2 magos rendszereket az Ubuntu?
Megérné egy Ubuntu-t is felraknom? Semmi extrára nem akarom használni (net, játék), csak én unom az XP-t, a Vista meg sokak szerint kaki meg annak nagy gépigényt csináltak, meg az már volt fent és annyira nem bejöbös.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)

S40-es telóm van...
). Az eljárás a következő: