Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
escape
aktív tag
Nem, dehogy, nem kell urjatelepíteni

Menj a Rendszer/Adminisztráció/Nyelvi támogatás menübe, telepítsd ha kéri a dolgokat, aztán lapozz le és pipa a magyarhoz.
Ilyen gondom még nem volt, mert nekem telepítés közben letöltötte a nyelvi csomagokat.
Mindezek előtt add ki a következő parancsot:
sudo pppoeconf
Ezután fog kérni néhány adatot, azt meg kell adnod, majd a kapcsolatot a következő paranccsal tudod létrehozni:
pon dsl-provider
bontani a kapcsolatot pedig:
poffHa ez megvan, akkor lehet a nyelveket telepíteni.
Remélem nem írtam el semmit, mert nekem egyiket sem kellett használni, mivel kábelnetem van igy mindent felrakott telepítés közbe.
Ha elakadsz kérdezz, de az előző hozzászólásomban ott van minden, linkekkel plusz azért mások irásait is olvasgasd, sokat lehet belőle tanulni.

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest