Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Most súgok Neked valamit:
A hozzád hasonló, arrogánsan kedves emberek miatt van a linux ott, ahol van. Az oprendszer maga egész frankó, állati jól meg lett csinálva a szoftvertelepités meg a hasonlók, viszont még sokszor bele kell nyúlni, amihez azért az OS átfogóbb ismerete szükséges. Ez a dolog még megoldható lenne, ha nem olyanok lennének a "hozzáértők" mint Te, akik úgy gondolják, hogy ha nem gugliztál még 30 órát azért, hogy megoldd akkor így jártál, max lecseszlek miatta de nem segítek - amit Te is írtál. Ígen, annak ellenére, hogy rohadt sokat olvastam utána, mikor bejött az Ubuntu 7.04+Beryl mánia, még mindig meganoob vagyok a linux OS-el kapcsolatban, soha nem tanultam, és elég más mint a DOS. Nem ismerem magamtól a működését, és bár szedegettem össze morzsákat.
Azonban aki wint használ se mindenki pro benne, lehet hogy csak játszani szeretne vagy a word-öt használni. A winesek annak se írják oda, hogy "vazze guglizd ki", hanem, bár az még sokkal egyértelműbb, elmondják neki hogy a harmadik gomb balrol. Nem az, mondom a harmadik. Én egyelőre felhasználói szinten szeretnék előbbre jutni, nem pro-ban.Ha több normális ember lenne, mint akik itt segíteni is hajlandóak voltak, akkor lehet a linux már nemcsak akkora felhasználói bázissal rendelkezne, amekkorával rendelkezik - mert az a baj hogy alapvető problémák vannak benne - nem az a bajom hogy nem tudom a mindenki által ismeretlen programomat átkódolni benn, hanem hogy villog a hülye openGL lejátszás.
Egyébként guglizom már vagy egy órája, nem létezik hogy másnál nem villog csak nálam, de egyelőre nem találtam hasonlóproblémát...
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone RugKing
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest