Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
-
n0_gAboR
őstag
A "linux" nem az arrogans emberek miatt tart ott ahol, hanem azert mert alapvetoen egy szerver OS, amit parancssorbol szoktak konfigolni.
Utobbi X evben indult meg a tendencia (a cegek/disztrok reszerol) hogy Desktop terjeszteseket pakoljanak ossze. Indulnak a legfontosabb dolgoktol, es haladnak a extrabb dolgok fele. Messze vagyunk meg a GUI-s konfiguralasban a windowtol.
Ezert ha valamire nem talalsz GUI-t, utana kell nezni, hogy hogy lehet megtweakelni command line-bol. Van amire sosem lesz GUI-s allitgato program.
Ezt valaki vagy elfogadja vagy visszamegy a windowsra amig nem lesz jobb a helyzet (ami egyebkent fel evrol fel evre radikalisan jobb lesz).
-
Vladi
nagyúr
Szerintem a fórumos arcok minősítésével óvatosabban.
Én eddig 2* kérdeztem wines topikban, de 0 választ kaptam.Ha kezdő vagy linuxban, javaslom olvass el 1-2 alapművet. Vagy könyvet.
A wow wine alatt nem alap dolog.De szerintem ez itt a lényeg:
"This of course is normally a problem with the OSS (open source software) Drivers for ATi cards."fglrx-el nem ment?
Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest