- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
törölt tag
ubuntu server-t hasznalok fluxbox-szal es szinte mindent parancssorbol inteztek. tegnap telepitettem xubuntu-t vmware ala, mondom megnezem miez. kiprobaltam a synaptic-ot is. nem nekem valo
le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.
szamomra az X azert jo, mert tobb terminal fer ki a desktopra.
jo, persze: azert bongeszo kell, bar abban sem muszaj a flash meg java. es az xmms is kell h konnyen tudjak valogatni a szamok kozott. mindig bosszantott ha a gep eroforrasait felesleges dolgok eszik meg.
igazibol asszem csak azert irtam le, mert soxor latok itt olyan hozzaszolasokat, hogy itt kattintasz, ott kattintasz es kesz is. pedig az ubi ala ugyanugy nem csak a default gnome desktop-ot lehet feltenni, innen kezdve nehezebb a kluttyintgatos segitseg.
meg a win-emen is litestep az ablakkezelo az exploder helyett.
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Küszöbön az androidos PC-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.