Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
ubuntu server-t hasznalok fluxbox-szal es szinte mindent parancssorbol inteztek. tegnap telepitettem xubuntu-t vmware ala, mondom megnezem miez. kiprobaltam a synaptic-ot is. nem nekem valo
le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.
szamomra az X azert jo, mert tobb terminal fer ki a desktopra.
jo, persze: azert bongeszo kell, bar abban sem muszaj a flash meg java. es az xmms is kell h konnyen tudjak valogatni a szamok kozott. mindig bosszantott ha a gep eroforrasait felesleges dolgok eszik meg.
igazibol asszem csak azert irtam le, mert soxor latok itt olyan hozzaszolasokat, hogy itt kattintasz, ott kattintasz es kesz is. pedig az ubi ala ugyanugy nem csak a default gnome desktop-ot lehet feltenni, innen kezdve nehezebb a kluttyintgatos segitseg.
meg a win-emen is litestep az ablakkezelo az exploder helyett.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.