Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
ubuntu server-t hasznalok fluxbox-szal es szinte mindent parancssorbol inteztek. tegnap telepitettem xubuntu-t vmware ala, mondom megnezem miez. kiprobaltam a synaptic-ot is. nem nekem valo
le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.
szamomra az X azert jo, mert tobb terminal fer ki a desktopra.
jo, persze: azert bongeszo kell, bar abban sem muszaj a flash meg java. es az xmms is kell h konnyen tudjak valogatni a szamok kozott. mindig bosszantott ha a gep eroforrasait felesleges dolgok eszik meg.
igazibol asszem csak azert irtam le, mert soxor latok itt olyan hozzaszolasokat, hogy itt kattintasz, ott kattintasz es kesz is. pedig az ubi ala ugyanugy nem csak a default gnome desktop-ot lehet feltenni, innen kezdve nehezebb a kluttyintgatos segitseg.
meg a win-emen is litestep az ablakkezelo az exploder helyett.
Aktív témák
Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.