Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sir Pocok
őstag
Üdv.!
A következő nagyon nagy gondom van:
A felső panel részt egy kicsit átalakítottam, több indító icont helyeztem el rajta. Amióta ez megtörtént nem jelenik meg a nyomtatásnál a nyomtatás icon, így nem tudom megnézni a nyomtató feladatait. Ez ön magában nem lenne baj de az egyik nyomtatási feladatot nem fejeztem be így a meglévő feladatok között maradt és nem tudok nyomtatni. Hogy tudnám előhozni a nyomtató feledatkezelőjét.
Nagyon kellene a segítség!
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Yettel topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby rádiós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest