Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok. adott egy laptop ati x700-zal es ubi 7.04 server-rel (de ez most asszem mindegy).
ket monitort szeretnek hasznalni (dvi-1600x1200, dsub-1280x1024) egyetlen desktop-kent. (igazibol az is elorelepes lenne, ha eleinte clone modban elindulnanak). a gondom az h akarhogyan hegesztem az xorg.conf-ot, ez nem sikerul. tudtam pl a dvi-t es a tiptop sajat kijelzojet hasznalni egyutt vagy megy kulon a dsub, de a dvi+dsub sehogy nem jon ossze
van kulon device, monitor meg screen mindkettonek, de a serverlayout-tal akarmit csinalok ez a ketto nem megy.
az eddigi legjobb eredmenyem az, hogy elindulna mindket monitor, de a dsub-on logo sipakol h nem megfelelo felbontas/frissites es nincs kep. ha mindketto felbontasat 1280-ra allitom, az sem segitett. persze ezernyi guglizason vagyok tul
es xrandr-rel sem sikerul. otletek?
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van kulon device, monitor meg screen mindkettonek, de a serverlayout-tal akarmit csinalok ez a ketto nem megy.