Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
GD, Major Major, sh4d0w:
Köszi szépen a hozzászólásokat!
Azt elfelejtettem leírni, hogy lenne rajta még egy file megosztás is, és nyomtató megosztás is. Gondolom a samba elég erre, a file megosztást süsü alatt szépen meg is tudtam oldani, a nyomtatóval meg eltökölök.
Azt hiszem, veszek SD ramot a gépbe, mert a gép egészét biztosan nem fogom lecserélni.Ha marad egyelőre az xfce, attól még parancssorból meg tudom csinálni azokat a dolgokat, amiket a kde, és a gnome tud, és az xfce nem, ugye? (tudom, hülye kérdés; tuti, hogy igen
)A win2k szerintem sokkal lassabb, mint az XP (többet töltöget, régebben volt fent mindkettő), és egyébként is szeretnék egy linuxos gépet, mert külön célom, hogy megismerkedjek vele a mostaninál sokkal komolyabb szinten.

Amúgy nem vagyok teljesen ellene a panacssoros megoldásoknak, ha tudtok jól hazsnálható, gyors, és megbízható parancssoros DC++ kliensről (többszálú), vagy torrent kliensről, akkor írjatok. Guglizok én is, csak több vélemény mindig jobb.
Köszi!
yetike: Neked is köszi, ezeket nem is tudtam...

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- hcl: Amúgy mi a terv?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)