Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
GD
őstag
sztem az ubuntu-t fogd fel egy magnak az ablakozót meg héjnak.. és olyat teszel utólag még rá amit tetszik, a csomagkezelőnek illene lekezelnie a függőségeket jó esetben
256 rammal szinte manapság már nem élsz meg linux+ablakozóval..vagy kibírhatatlanul lassú.. esetleg valami kicsi ablakozóval kell próbálkozni, de leginkább, erősebb gépre rakni vagy ramot szerezni bele..
többszálú dc kliens, meg eleve dc linux alá nyűgös dolog.. sztem dobj fel rá egy win2k-t és jobban jársz..nem akarlak eltántorítani a linuxtól, de sem a gépeddel, sem a dc-vel nem lesz sikerélményed.. gondolom ez ilyen letöltős gép lenne a garázsból leporolva
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest