Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
8.04 beta tapasztalatok: csak kis ideig használtam, igazság egy nagy bajom volt vele, amit nem tudok hova tenni: a notimban lévő GMA 900 integrált videot nem használta rendesen, driver hiányában. Ha kézileg beállítottam, akkor nem indult el a GUI, ha meg a gyári automatikuson hagytam, akkor bár ment a compiz, pl. egy sima lefelő scrollozás operában vagy ff-ben kész slideshow volt. Mondanom sem kell, hogy mindez 7.10 alatt mint a villám, magától beállítja a megfelelő VGA drivert, compiz is száguld satöbbi-satöbbi. Ja és a csomagkezelő is rakoncátlankodott néha, remélem a release-ből ezek eltűnnek. Én a relesae-hez képest is fogok várni egy hónapot, biztos ami biztos. De jó lesz, ha kész lesz

Kérdés: tud valaki olyan programot, ami napszaktól függően vált hátteret? Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest