Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Hmm.. Észrevettem hogy valami nem kerek a vga körül, mert röcögtek full képernyőn a youtube videók
Akkor jutott eszembe hogy nincs telepítve hozzá driver
Uccu letöltöttem az amd honlapjáról a legújabbat, de nem kompatibilis a 12.04-el még. Így beaktiváltam a felajánlott zárt meghajtót, és tökéletesen működik
720p tartalmakat is tudok nézni akár, és még mintha gyorsult is volna minden, ahogy kattintok valamire rögtön betölt 
Nem bántam meg a váltást, ez a kwin is szépen teszi a dolgát, patent effektek vannak
Eddig kijelenthetem hogy sokkal jobban tetszik mint a 10.04 
Na de hogy ne csak ömlengjek, valamiért olyan a megosztásom mintha tűzfal blokkolná, nem látszik kifelé, pedig aktív a samba, be is van állítva, de önmagamat se tudom tallózni
samba.conf átnézve, kellene működnie, de mégse.. ufw-t néztem, off
Ötlet?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor jutott eszembe hogy nincs telepítve hozzá driver
Uccu letöltöttem az amd honlapjáról a legújabbat, de nem kompatibilis a 12.04-el még. Így beaktiváltam a felajánlott zárt meghajtót, és tökéletesen működik
720p tartalmakat is tudok nézni akár, és még mintha gyorsult is volna minden, ahogy kattintok valamire rögtön betölt
samba.conf átnézve, kellene működnie, de mégse.. ufw-t néztem, off