- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Hmm.. Észrevettem hogy valami nem kerek a vga körül, mert röcögtek full képernyőn a youtube videók
Akkor jutott eszembe hogy nincs telepítve hozzá driver
Uccu letöltöttem az amd honlapjáról a legújabbat, de nem kompatibilis a 12.04-el még. Így beaktiváltam a felajánlott zárt meghajtót, és tökéletesen működik
720p tartalmakat is tudok nézni akár, és még mintha gyorsult is volna minden, ahogy kattintok valamire rögtön betölt 
Nem bántam meg a váltást, ez a kwin is szépen teszi a dolgát, patent effektek vannak
Eddig kijelenthetem hogy sokkal jobban tetszik mint a 10.04 
Na de hogy ne csak ömlengjek, valamiért olyan a megosztásom mintha tűzfal blokkolná, nem látszik kifelé, pedig aktív a samba, be is van állítva, de önmagamat se tudom tallózni
samba.conf átnézve, kellene működnie, de mégse.. ufw-t néztem, off
Ötlet?
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor jutott eszembe hogy nincs telepítve hozzá driver
Uccu letöltöttem az amd honlapjáról a legújabbat, de nem kompatibilis a 12.04-el még. Így beaktiváltam a felajánlott zárt meghajtót, és tökéletesen működik
720p tartalmakat is tudok nézni akár, és még mintha gyorsult is volna minden, ahogy kattintok valamire rögtön betölt
samba.conf átnézve, kellene működnie, de mégse.. ufw-t néztem, off