Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Nagyon köszönöm a helpet!
Sejtettem, hogy ez van a dologban.A szoftveres tükrözéstől gyorsabb biztosan nem lesz a rendszerem, csak lassúbb, hiszen két helyre kell ugyan azt az adatot elmentenie, nem egyre, mint eddig. Te valószínűleg a raid 0-ra gondolhattál. A microserver csak raid 0-át és 1-et tud sajna.
A szoftveres raid azért csak beterhel valamennyire, hiszen a CPU-t használja és hát microserverről lévén szó, nem egy atomerőmű, tehát minden erőforrásra szüksége van. Én csak ezért gondoltam, hogy a raid-et, tehát a folyamatos tükrözést kihagynám és időzíteném inkább a backup-ot.
Ráadásul tartalékban jelenleg csak egy használt notivinyóm van (bár a mérete megfelelő), amire tükrözni nem lenne túl szerencsés szerintem, mert nem sokáig bírná. Pláne aztán azt betenni elsődlegesnek halálozás esetén...hümmögős szvsz. Csak úgy tudnám megoldani, ha veszek egy másik hasonló(an gyors) vinyót, mint a jelenlegi, de hát most horror áron vannak ezek. Hát megpróbálok valahogy mégis csak beszerezni vinyót itt a PH-n, csak nem lesz más megoldás sajnos.

Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Robotporszívók
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sejtettem, hogy ez van a dologban.