Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Ubunru 11.10 és Kubuntu 11.10 rendszerrel is ugyanaz a problémám, hogy egyszerűen nem kapcsol ki a gép, kb 5 alkalomból 2-szer.
acpid: exiting feliratnál megáll és csak manuális gombnyombvatartással hajlandó leállni.
Több gépemen is ugyanez a helyzet (acer 5315 notebook, asus e35m1 alaplap, és a régi gigabyte alaplap) esetében is ugyanezeket műveli/művelte.
Szeretem az időzített leállítást használni, de baromi idegesítő, hogy éjszaka arra ébredek, hogy még mindig megy a gép.
Sokszor a shutdown -h 123 sem állítja le, az ilyen célra készült GSutdown-ról meg nem is beszélve!A neten található "megoldásokat" (acpi=force és társai) már végigpróbálgattam, de végleges javulást nem találtam.
Ha bug lenne, akkor még mindig nem érkezett volna rá megoldás, illetve valami frissítés?!
Korábban már újabb kernelt is tettem az Ubi alá és azzal sem volt jó.Ha lenne valakinek tuti megoldása/tanácsa, azt szívesen venném.
Aktív témák
- Napelem
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor a shutdown -h 123 sem állítja le, az ilyen célra készült GSutdown-ról meg nem is beszélve!