Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Aktív témák
-
válasz
bsanya
üzenetére
Én csináltam, persze.

Nyugodtan másolgathatsz vele rendszereket, akár több gépre is ugyanazt. Tehát elég egyszer feltelepítened és beállítanod a rendszert, utána már azt használhatja így minden gép. Ha más gépeket más felhasználók használnak, akkor a telepítés funkcióval adhatsz meg új felhasználó- és gépnevet is jelszóval egyetemben.
Amúgy egyetlen ép visszaállítási pontból is helyreállítható a rendszer, persze az már némi manuális rásegítést is igényel (partíció csatolás). A legbiztosabb ha készítesz Live-ot, mert akkor azt elindítva visszamásolhatod az eredeti helyére.
Aktuális leírás nem nagyon van hozzá, az idők folyamán sokat változott a felépítése és sok új funkcióval is gazdagodott (most is dolgozom rajta). De a használata eléggé logikus és egyszerű, ha pedig bármi konkrét kérdésed lenne, akkor felteheted nyugodtan nekem. Egyébként pedig ha a vezérlők fölött megtartod az egeret pár másodpercre, akkor előtűnik egy kis segítség, így ha valamiben nem vagy biztos, akkor talán így kapsz magyarázatot rá. Habár az újabb verzióban ezeket újraírtam és kicsit egyszerűsítettem is, hogy ne legyen annyi szövegelés benne.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest