Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
ez mind jó, csak hogy lövöm ki a grub indító menüt.?.(tudom alap lenne de mégse tudom)
és ha jól értem akkor az alapértelmezett fog indulni ha mégis mást szeretnék shiftre elő fog jönni a grub menü.. és mennyi idöm van megnyomni a shiftet? a visszaszámlálásnak beállított ideig? de nekem nincs visszaszámlálás, ez a bajom.. hanem csak ott áll és vár, amig kézzel nem választok, vagy nyomok entert az alapértelmezettre, mert azon áll.
különben se az alapértelmezett nem indul se más
ha ubuntubol lépek ki a köv. indulásnál vissza számol a grub menü, ha akkor nem ubuntut inditok, legközelebb nincs már visszaszámlálás, csak áll az alapértelmezetten és váredit: volt egy frissitésem (10.10-re) ami érintette a grub menüt is, átirta az alapértelmezettet. azt visszaállítottam, és azóta csinálja ezt azt hiszem
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest