- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Ja ja.
Vagyis inkább dual-bootosnak. De pl. a Gimp-et nagyon megszerettem. Képet már csak azzal szerkesztek. Már az a furcsa, ha a Paint Shop Pro-ra vissza kell mennem. Már csak az Abbyy miatt van Win-em.Ami igazából a Linuxhoz láncol, az a sebesség. Olyan, mintha új gépet vettem volna. Nem mindegy, hogy reggel 5 percig bootol a gép, vagy 2 percig.
Mondjuk nekem megvan az az előnyöm, a most kezdőkhöz képest, hogy bár most van először huzamosabb ideig fent Linux, de alapvetően kezelési problémám nincs vele, mert a közelemben mindig volt Linux, csak mindig a szoftvereket vártam. Illetve egy pár ZH-t megírtam parancsokból, igaz az sem tegnap volt. De a parancssor, nem idegen. Egyedül a mai napig ez a sudo-zás a furcsa. Bennem még az van, hogy átjelentkezés-->root stb. Ez még mindig szokatlan, de egyébként menni fog ez. Már csak egy OCR kell, és repül a Vista a levesbe.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagyis inkább dual-bootosnak. De pl. a Gimp-et nagyon megszerettem. Képet már csak azzal szerkesztek. Már az a furcsa, ha a Paint Shop Pro-ra vissza kell mennem. Már csak az Abbyy miatt van Win-em.