- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
válasz
ngabor2 #4125 üzenetére
ngabor2:
Megadtam a terminálban az általad adott parancsot, ezt írta ki:
/etc/init.d/umountfs: log_success_msg "Done deactivating swap.
Most meg kellene keresnem a link file-t, amelybe a (-n) kiterjesztést bele kellene írnom?
vladi:
Megadtam a terminálban a swapoff - a parancsot, jelszót megadtam, nem adott semmi üzenetet. Most az a kérdés, hogy kikapcsolt swap után is hibát ad leálláskor?
A Wubi szerintem nem átok, nagyon jó kezdeményezés, 98 óta foglalkoztat a Linux telepítés, de sosem volt annyi helyem a HDD-n, hogy biztonságosan újraparticionáljam. Most az elsődleges oprendszernek már a wubit állítottam be, és tervezem, hogy az XP repül a közeljövőben.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest