Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
MacCaine
üzenetére
Köszi a választ, átnézem.
Bár az angolom gyenge, de ha valami nem tiszta, majd kérdezek
aag
"Nekem az, hogy nem szabad vele foglalkozni. Csak az idejét pazarolja az ember."Ez kicsit durva volt, mégis egyet kell értsek veled.
Ráadásul mint említettem én még nagyon kezdő vagyok Linux felhasználóként a kb 2,5 hónapommal, de Live-ként kipróbáltam a 11.04 -et és a 11.10 -et is, de ez utóbbi nem győzött meg. A 10.04LTS-t nem próbáltam, de a 11.10-ben nagyon sok minden nem ment magától, ami a 11.04-ben klappolt minden varázslat nélkül. Úgyhogy az első dolgom volt a végleges telepítés után kikapcsolni, hogy az újabb verziókat felajánlja. Majd én felrakom, ha már kiteszteltem live-ban és azt hozza amit szeretnék.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest