- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zabu
tag
Helló!
A segítségetekre lenne szükségem! Kb. egy hete raktam fel az ubuntu 7.10et. Teljesen kezdő vagyok /najó nem/.
2 vinyóm van: 80gigás IDE rajta win xp/1 partíció/
400gigás sata rajta 3 partíció egyiken rajta linux
Elején be volt dugva még 1 120as vinyó is, de az elszállt és mindjárt itt a hiba: ha mind2 vinyó be volt dugva valami ndtl /nem tudom pontosan/ fájlt kért.
biosban kikapcsoltam satásat ugyan ez maradt. de ha 80as windózosat kapcsoltam ki akkor grubban talált valami hibát. próbáltam megnézegetni másik gépen wines boot.ini-t de nem vezetett sok sikerhez. Elhihetitek biosban mindent állítottam, de mindhiába. Végül fogtam reinstall cd-ről és voáláá, jó lett. Ezután felváltva használgattam 2 op rendszer jó volt. Windóz elkezdett fagyogatni, meg vírust talált úgy hogy nincs is víruisírtóm fennt
. mondom át linuxba. oks megvolt. /közben volt 1 ugyan ilyen hogy nem találta grubot de átdugtam a 80ast és jó lett/.
Most: megy linux, nem jól mert sokszor lefagy, de legalább megy. De most meg nem találja a 80ason lévő fájolkat. csak pendrivén látom. media->hda1 üres sda1 üres sda2üres. mi lehet a baj? eddig jó volt. ja izé felraktam küzben a wine-t, de már előtte is ilyen volt. Asztalról eltűntek a partícióim is. már csak pendriveot jelez, pedig kinnt volt mind a 3 partíció.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenMediaVault
- Hyundai, Kia topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Napelem
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SzoftverPremium.hu
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. mondom át linuxba. oks megvolt. /közben volt 1 ugyan ilyen hogy nem találta grubot de átdugtam a 80ast és jó lett/.