Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
pendrive-ból iso-t, igen. miért, szerinted mit fog csinálni az a másik program belőle, jpeg-et?
Vicces, de vissza is rakja az ISO-t pendrájvra? Azt már nem, ugye? Nah-akkor ez a módszer szart sem ér...
Közben megcsináltam már egy lokális wxp-s munkagépemen. Egy perc volt az egész, csak nem szoktam rajta ilyesmit csinálni, mert még véletlenül sem akarom összefertőzni. De a linuxos tehetetlenségemben annyira felment a punpa, hogy ilyen egyszerű dologgal már órákat cseszek el, hogy megcsináltam rajta mégis.
Azért nemigaz ám, hogy a linuxal ugye mindent meg lehet csinálni, de ami éppen kellene, az pont nincs.

Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest