Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
iso-t pendrive-ra rengeteg alkalmazással ki lehet tenni. hogy melyik grafikus felel meg az igényeidnek, abban nem tudok segíteni, mert én parasztosan csak terminálból szoktam ezt a műveletet csinálni, ugyanis mire végigkattintgatnám a gui alatt, addig már ötször kiadtam azt a parancsot terminálban, ami ehhez kell (ráadásul ott pontosan látom, hogy mit csinál).
csak azt nem értem, hogy két hozzászólással hamarabb még itt írtad, hogy már ennyi meg annyi százalékban átáltál már, utána meg itt osztod a linuxot, hogy nem tudja, ami neked kell. ha nem tudja, akkor miért erőlteted? én sem erőltetem, hogy osx-et használjak, mert nem felel meg az igényeimnek (mondjuk a különbség az, hogy nem is szerettem volna soha használni). ha neked a windows jó, akkor használd azt, senki nem kényszerít az ellenkezőjére. az a jó, ha azt használod, amire szükséged van.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest