- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Siroichi
üzenetére
A vga driver telepitve van? Ha nincs, akkor ennek a topicnak az 1. hozzászólásában megtalálod, miként telepitheted.
Kephamos
Nekem pedig segített rajta
ngabor2
nekem sima dsl netem van nem adsl.a pr-telecom szolgáltatónál vagyok.a sudo pppoeconf-ot már próbáltam.De a mindig hibával leállt.ma megint lefutattam, h betudjam másolni a hibát és eddig 4 eszközt talált meg, de ma már csak 3at(szerkeztgettem kicsit a config filet amibe a hálózati kártyákat lehet beállítani, h miként kérje le a címet és az eth1-et átírtam eth0ra mivel nekem azon kéne a net.de lehet inkább visszaszerkeztem)net sajna nagyon nincs.semmigéle címet nem hajlandó lekérni.ha a hálózati segédeszközökben nézem, akkor az eth0 eszközön ipv6-os ip-m van és semmi több.
Jah és a hibaüzi:Megvizsgáltam 3db interfészt, de a szolgáltatótól sajnos nem kaptam választ. Kérem ellenőrizze a hálózat és modem kábelét.Lehetséges ok még, hogy egy másik pppoe folyamat fut, ami lefoglalja a netet.
Beirtam a pon dsl-provider-t de csak krix kraxokat ir ki: ~?}#?!}!}!} satöbbi satöbbi.és nem igazán látom hol a vége ennek
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest