Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Igen, mind megvan eredetiben, alapban nem használnék illegális szoftvert. Nem kevés pénzt költöttem szoftverekre, általában közvetlenül a gyártótól veszem meg bankkártyával, így olcsóbban kijövök, mintha mintha magyar forgalmazótól venném.
Igazából épp a költségeim csökkentése miatt akartam átállni, de még mindig nem az igazi. Megint várok 2 évet hátha addigra a Linuxhoz is elkezdenek profi felhasználásra szoftvereket kiadni.
Ja és nem vagyok Microsoft imádó. Ha valaki azt mondaná, hogy a Linuxhoz van az Abbyy Finereadert, és a Paint Shop Pro-t egy az egyben kiváltó szoftver, és hosszútávon olcsóbban jönnék ki, akkor váltanék.
Mindenki propagálja, hogy a Linux így ingyenes szoftver, meg úgy. De arról senki nem beszél, hogy az ingyenért milyen minőség jön.
Nem a Linux kezelésével van bajom, meg mindent megcsinálok, ami kell, csak mire kibogarászom, hogy hogy kell az egy csomó idő. Azalatt pedig nem pénzt keresek.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest