Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
háth ugyan lefuttattam azt a scriptet, de csak hazavágta a jelenlegi amsnem.a terminált ennyi ideig még sose láttam futni.bagyon sokmindent leszedett.aztán meg a telepités se 2 perc volt.mikor végzett.indítom el, rendesen indul csak épp az r1es verzió, mivel a scriptbe még az van irva, vagy ahoz van irva a script, nem tudom.a lényeg, h rakott ugyan bele uj betütipusokat de comic sans ms nem került ugyancsak bele.uh fogtam és visszatettem az én amsnem amit nemrég forgattam, na igen csak most meg nem kezeli az ékezeteket.csupa krix kraxok vannak.mint mikor egyszerü userként indítottam terminálból.van arra megoldás, h amit az imén leszedett és feltett nekem azt én most visszavonjam?nem kell nekem az a sok szemét a rendszerbe, inkább használom az alap betükkel.
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest