Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
feltettem a nagygépre én is az amsn-t... nem kellett volna
minden erőforrást felzabált, az egér akadozik, a billentyűre nem reagál, ssh-val se érem el. a vinyót tekeri őrült módon, hogy mit csinál rajta, nem tudom, a zene is elhallgatott. resetelni nem akarom, mert túl sokminden van megnyitva rajta, amit nem szeretnék, ha elveszne. várok még egy kicsit, hátha magához tér. az előbb voltak erre utaló jelek, de megint magába fordult a rendszer.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
minden erőforrást felzabált, az egér akadozik, a billentyűre nem reagál, ssh-val se érem el. a vinyót tekeri őrült módon, hogy mit csinál rajta, nem tudom, a zene is elhallgatott. resetelni nem akarom, mert túl sokminden van megnyitva rajta, amit nem szeretnék, ha elveszne. várok még egy kicsit, hátha magához tér. az előbb voltak erre utaló jelek, de megint magába fordult a rendszer.