Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
feltettem a nagygépre én is az amsn-t... nem kellett volna
minden erőforrást felzabált, az egér akadozik, a billentyűre nem reagál, ssh-val se érem el. a vinyót tekeri őrült módon, hogy mit csinál rajta, nem tudom, a zene is elhallgatott. resetelni nem akarom, mert túl sokminden van megnyitva rajta, amit nem szeretnék, ha elveszne. várok még egy kicsit, hátha magához tér. az előbb voltak erre utaló jelek, de megint magába fordult a rendszer.
Aktív témák
Aktív témák
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Projektor topic
- VPN topic
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
minden erőforrást felzabált, az egér akadozik, a billentyűre nem reagál, ssh-val se érem el. a vinyót tekeri őrült módon, hogy mit csinál rajta, nem tudom, a zene is elhallgatott. resetelni nem akarom, mert túl sokminden van megnyitva rajta, amit nem szeretnék, ha elveszne. várok még egy kicsit, hátha magához tér. az előbb voltak erre utaló jelek, de megint magába fordult a rendszer.