Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
thaler2
senior tag
válasz
Whaskes
üzenetére
Szia!
Pl tvtime nézés közben egyszercsak meghal a kép. Kopete, Pidgin ezek lefagynak. Ubuntu/Kubuntu 7.10et is használtam. Az amsn valami írtó ronda, rejtett állapotban lehetetlen használni, és az offline állapotban kapott üziket sem jeleníti meg. Általánosságban mondható, hogy instabil a rendszer. Pedig én megadtam neki az esélyt, nagyon szerettem volna használni
de majd a tavaszi ubi már remélem jobban sikerül.u.i.:egyébként félelmetes telepítem az op.rendszert, közben PH!-zok...
Ki hallott még ilyet...u.i2.: amúgy a kérdésre valami tipp? Ha nincs más megoldás akkor szerkesztem a sources.list-et csak mintha valahol olvastam volna, hogy van ilyenre lehetőség, egy klikk, csak nemtom hol.
üdv.
Aktív témák
- Fujifilm X
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 4
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de majd a tavaszi ubi már remélem jobban sikerül.
Ki hallott még ilyet...