- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Elvileg van olyan a jobbkatt tulajdonságokban, hogy futtatás telepítőként vagy ilyesmi, az erre nem jó?
Vagyis remélem tod mire gondolok. 
Elvileg ez a legutolsó Stable.
Vagyis azt írja, hogy: "The stable version of the utilities requires Toshiba Laptop support either compiled into the kernel or as a loadable module. For 2.4.x series kernels this is located in the Processor type and features submenu, and for 2.2.x series kernels it is located in the General Setup menu. When you type "make install" the special device files required will be created if they do not already exist."
szerk.: Ha ez van benne, akkor ezt tettem fel. Mert felraktam, ami szoft. központban van. De ha ez más lehet, akkor felrakom. Hátha segít. Az előzőt eltávolítsam szoft. központban?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagyis remélem tod mire gondolok.