Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Csak annyit tudok még ajánlani, hogy a már linkelt leírást követve csináld végig (természetesen a már letöltött fájlokkal (sds13). Ha azokkal fordítasz mplayert, akkor nem kell átírogatni a libeket sem valszeg (mert én a régiekkel csináltam, gondolom ez a gond most).
Persze annyit megtok tenni, ha hazaértem persze, hogy csinálok még egy mplayer telepítő csomagot, hátha azzal majd jó lesz, de szerintem érdemesebb végigcsinálnod magadnak.
(#27119) eziskamu: ezzel van valami probléma, esetleg nem bootol be a rendszer, vagy csak kiírja ezeket? Mert ha egyébként nincs gond belőle, akkor nem érdekes a dolog annyira.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest