- Sonarr és Radarr
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- SCYROX V6 gamer egér
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Kendek #25809 üzenetére
akkor leírom én is nekem most hogy van és talán hogy lesz:
14 ubuntu
10 home
maradék adat
4 swapegy másik vinyán van egy 20 ntfs egy winnel nekem is, de csak addig van feltelepítve ahol a telepítő leáll(se driverek se szoftverek). gondoltam, majd fojtatom ha tényelg szükség lesz rá, de 2 éve ugyanebben az állapotban van. de azért nem gyalultam le, hátha egyszer kell.
a tanulságok:
- kicsit fölösleges ez a home és adat külön (főleg, hogy elég ritkán csinálok friss install-t, akkor meg a nagyrészét úgy is törlöm, frissítésnél meg nincs szerepe)
- a rendszernek így sok a 14, mert most fent van gnome, kde xubuntu és kimillió szoftver és mégis csak 7 giga az egész.
- a home három dologtól fogyhat el: WINE, vitualbox, és desktop
- a 4 swap fölösleges, mivel soha nem hibernálok 1 is elég.amire hajlok most:
10 giga rendszer+home
1 swap
többi minden más
a WINE, virtualbox és Desktop mappákat pedig áthelyezem az adat részre (ja a firefox és thunderbird dolgai így is ott vannak már jó ideje, hogy nehogy véletlen repüljenek a home-mal, így azt hiszem a home elég kicsi fog maradni.
lehet ez 10 kicsit szűk azért, még kicsit ingadozoma külön home hiányából lehet bármi gond amit most nem látok?
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!