Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Azt hogy érted, hogy egyik virusirtó sem ajánlott? Ha nem használom, akkor sem lesz gond?

A túzfal progi most teljes egészében fut (a konzolhoz még nem nagyon értek), de igy jó, mert mutatja a netforgalmat mennyiségileg, és mivel vezeték nélküli modemem van, nem árt, ha tudom, hogy mennyit netezek.., mivel ezt máshol sehol nem találtam meg, mert a rendszer csak simán használja a modemet, semmilyen progit nem kellett hozzá feltenni (az exe-vel biztos bibelődhettem volna 10-20 évig...)És azt nem értem, hogy a windows-os dolgok hogy jönnek a képbe a Linuxon? Én úgy tudtam, hogy azzal a Linux nem foglalkozik, és ha beválik számomra az Ubuntu, akkor már én sem fogok vele foglalkozni..

Egyébként Linuxra akkor lényegében kell virusirtó, vagy nem érdemes?
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Revolut
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest