Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Azt hogy érted, hogy egyik virusirtó sem ajánlott? Ha nem használom, akkor sem lesz gond?

A túzfal progi most teljes egészében fut (a konzolhoz még nem nagyon értek), de igy jó, mert mutatja a netforgalmat mennyiségileg, és mivel vezeték nélküli modemem van, nem árt, ha tudom, hogy mennyit netezek.., mivel ezt máshol sehol nem találtam meg, mert a rendszer csak simán használja a modemet, semmilyen progit nem kellett hozzá feltenni (az exe-vel biztos bibelődhettem volna 10-20 évig...)És azt nem értem, hogy a windows-os dolgok hogy jönnek a képbe a Linuxon? Én úgy tudtam, hogy azzal a Linux nem foglalkozik, és ha beválik számomra az Ubuntu, akkor már én sem fogok vele foglalkozni..

Egyébként Linuxra akkor lényegében kell virusirtó, vagy nem érdemes?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Arena Breakout: Infinite
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest