Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Azt hogy érted, hogy egyik virusirtó sem ajánlott? Ha nem használom, akkor sem lesz gond?

A túzfal progi most teljes egészében fut (a konzolhoz még nem nagyon értek), de igy jó, mert mutatja a netforgalmat mennyiségileg, és mivel vezeték nélküli modemem van, nem árt, ha tudom, hogy mennyit netezek.., mivel ezt máshol sehol nem találtam meg, mert a rendszer csak simán használja a modemet, semmilyen progit nem kellett hozzá feltenni (az exe-vel biztos bibelődhettem volna 10-20 évig...)És azt nem értem, hogy a windows-os dolgok hogy jönnek a képbe a Linuxon? Én úgy tudtam, hogy azzal a Linux nem foglalkozik, és ha beválik számomra az Ubuntu, akkor már én sem fogok vele foglalkozni..

Egyébként Linuxra akkor lényegében kell virusirtó, vagy nem érdemes?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest