- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
De, az is furcsán veszi ki magát.

Most már a meghajtó miatt nem kér jelszót, ugyanis sikerült az NTFS-configgal beállitani, szerencsére nincs olyan sok meghajtóm, nem szoktam leválasztani, ha kikapcsolom a gépet, leválasztja ő saját magát, már annak is örülök, hogy csatolni sikerült, nemhogy még le is válasszam, az ikonokat nem szeretem az asztalon, főleg nem meghajtókét, amiket amúgy is 100 helyről el lehet érni....
A jelszavazgatás továbbra sem tetszik, hiszen csak a rendszer funkcióit akarom használni, másfél napos Linux használóként ha akarnék, se tudnék kárt tenni a rendszerben, (még ahhoz is biztosan jelszót kérne
. ) Egyébként amihez a saját jelszavamat kéri, nem értem, hogy miért biztonságosabb saját magammal szemben annál, mintha csak simán végrehajtaná, hiszen mindenképp megadom úgyis a jelszót. 
Hogyan tudom kikapcsolni, hogy jelszót kérjen mindenhez?

Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DJI RC 2 távirányító
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest