Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
De, az is furcsán veszi ki magát.

Most már a meghajtó miatt nem kér jelszót, ugyanis sikerült az NTFS-configgal beállitani, szerencsére nincs olyan sok meghajtóm, nem szoktam leválasztani, ha kikapcsolom a gépet, leválasztja ő saját magát, már annak is örülök, hogy csatolni sikerült, nemhogy még le is válasszam, az ikonokat nem szeretem az asztalon, főleg nem meghajtókét, amiket amúgy is 100 helyről el lehet érni....
A jelszavazgatás továbbra sem tetszik, hiszen csak a rendszer funkcióit akarom használni, másfél napos Linux használóként ha akarnék, se tudnék kárt tenni a rendszerben, (még ahhoz is biztosan jelszót kérne
. ) Egyébként amihez a saját jelszavamat kéri, nem értem, hogy miért biztonságosabb saját magammal szemben annál, mintha csak simán végrehajtaná, hiszen mindenképp megadom úgyis a jelszót. 
Hogyan tudom kikapcsolni, hogy jelszót kérjen mindenhez?

Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- talmida: Változások 2. rész
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest