- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
pinnacle #23907 üzenetére
Tudom, tudom, épp arra (is) vonatkozott egyik válaszom.
Bocs mindenkitől, ha most esetleg ismételném más szavait (csak részben olvastam el pinnacle-nek szánt hsz-eket) , de még annyit a jelszavas dologhoz: ha gond van vele, akkor másolás helyett irdd be manualisan, ugyanis néha előfordul, hogy
copy-val nem teljesen korrektül menti el; asszem mintha pl. space-t rakna bele néha, vagy ilyesmi; régen volt evvel gondom, nem tudom már, mi volt, de volt honapokkal ezelott ilyen gondom; meg mastol is hallottam, h nekik is néha.
Ja és nem tudom, megválaszolták-e már neked, de inkább legyen kétszer , mitn egyszer sem ez az egy mondat: ubuntu live cd-ről azt tapasztaltam (és ha jol remlik, utolag itt meg is erősitették számomra, h jol tapasztaltam), hogy NEM CSAK a RAM-ot veszi érdemben igénybe , hanem a vinyót mint virtualis memoria; persze cak ha vagy üres és formazott a vinyó (HDD), vagy vinyón levő oprendszerben (pl. ha fenn van windows) létre lett hozva virtualis memoria (lapozo file).
(Az ubuntu egyébként tobbségében jol kezeli a windows-os particiokat.)
__
Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest