Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Tudom, tudom, épp arra (is) vonatkozott egyik válaszom.

Bocs mindenkitől, ha most esetleg ismételném más szavait (csak részben olvastam el pinnacle-nek szánt hsz-eket) , de még annyit a jelszavas dologhoz: ha gond van vele, akkor másolás helyett irdd be manualisan, ugyanis néha előfordul, hogy
copy-val nem teljesen korrektül menti el; asszem mintha pl. space-t rakna bele néha, vagy ilyesmi; régen volt evvel gondom, nem tudom már, mi volt, de volt honapokkal ezelott ilyen gondom; meg mastol is hallottam, h nekik is néha.
Ja és nem tudom, megválaszolták-e már neked, de inkább legyen kétszer , mitn egyszer sem ez az egy mondat: ubuntu live cd-ről azt tapasztaltam (és ha jol remlik, utolag itt meg is erősitették számomra, h jol tapasztaltam), hogy NEM CSAK a RAM-ot veszi érdemben igénybe , hanem a vinyót mint virtualis memoria; persze cak ha vagy üres és formazott a vinyó (HDD), vagy vinyón levő oprendszerben (pl. ha fenn van windows) létre lett hozva virtualis memoria (lapozo file).
(Az ubuntu egyébként tobbségében jol kezeli a windows-os particiokat.)
__
Aktív témák
Hirdetés
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy ruhás topik
- Ford topik
- iPhone topik
- No Rest for the Wicked
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs