Hirdetés

Aktív témák

• sh4d0w
    félisten

Te aztán különösen szégyellheted magad, hogy amikor rádpirítottam, mert hülyeségeket beszéltél a linux biztonságával kapcsolatban, akkor egyből elrohantál az ovónénihez...

Aki szeretne olvasni a valódi helyzetről, az például itt is talál anyagot, meg máshol is a neten. A lényeg, hogy a linux sem biztonságos! Kettő perc alatt törik föl a versenyeken és semmi sem szent. Nemrég törtek be az Intelhez, betörtek a Google szervereire, stb. Utána közzéteszik a kódot, és a szomszép kilecévespistikéje is nézegetheti a leveleidet, meg a bankszámládat, stb....

Én nem értem miért bűn az, ha valaki megírja a valóságot? Tessék utánaolvasni és befejezni a linux-fankodást a biztonság területén!!!

Nem pirítottál rám, egészen egyszerűen nem tartottalak tovább értelmes vitapartnernek. A pcfórumot meg ne hozzuk már forrásanyagnak, mert Sting nem szégyell leírni valótlanságokat a Linuxról.

A pwn2own versenyen meg az Ubuntu maradt állva, a Mac OS és a Windows elbukott. Az nem probléma, ha valaki az igazságot írja, az ellenben nem hagyható szó nélkül, ha valaki marhaságokat terjeszt.

Aktív témák