- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Most épp Code::Blocks-ban fordítgatok, és az a gondom, hogy nem tudok a Ctrl+C (Ctrl+Shift+C) és Ctrl+V (Ctrl-Shift+V) módszerrel bemásolni a program futtatásakor előugró kis terminál ablakocskába, amikor adatbevitelre lenne szükség (most épp egy reguláris kifejezésre illeszkedő ellenőrző program írásával szarakodom [mint az egrep], és a reguláris kifejezésnek megfelelő sorokat bepötyögni (teszteléshez, hogy működik-e) elég hosszadalmas
) - van valami mód rá, hogy ez mégis sikerüljön, be tudjak másolgatni az előugró ablakba? (Se jobb klikk, se billparancs, semmi nem működött eddig - és ez pl. a Linuxos Putty-ban megjelenő kisablakra is igaz [mondjuk arra kerülő megoldásnak ott van a sima Terminálos ssh parancs]).
Azért kellene nekem a Code::Blocks, mert már nagyon megszoktam a felületét, és ezzel szoktam debuggolni, stb.Köszi!

Szerk.: ez a Windows-ban előugró DOS-os ablakban könnyen megoldható, furcsállnám, ha itt nem lenne rá mód.

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) - van valami mód rá, hogy ez mégis sikerüljön, be tudjak másolgatni az előugró ablakba? (Se jobb klikk, se billparancs, semmi nem működött eddig - és ez pl. a Linuxos Putty-ban megjelenő kisablakra is igaz [mondjuk arra kerülő megoldásnak ott van a sima Terminálos ssh parancs]).